divendres, 22 d’abril del 2022

L'ENIGMA DE LA SETMANA XI

Avui és un dia especial i diferent, perquè no només és Divendres d'enigma!

També és el dia de la terra! Hem parlat del nostre planeta, hem parlat dels objectius de desenvolupament sostenible i hem parlat de quines coses podem fer per ajudar al nostre planeta!
Quantes coses!

I per això, avui, en comptes d'un enigma normal, tenim unes quantes endevinalles i preguntes relacionades amb el nostre planeta! Potser fins i tot hauràs de buscar a altres llocs!!! Les sabràs respondre totes?


1-Tots sabem que l'Everest és la muntanya més alta que hi ha al nostre planeta, però... Abans que el primer explorador descobrís el Everest, quina era la muntanya més alta que existía al nostre planeta?



2-Hem parlat de l'aigua i que l'hem de conservar. És molt important no malbaratar els recursos que ens dona el nostre planeta i aprofitar-los al màxim. Així doncs, us preguntem: quantes gotes d'aigua podem posar en un got ple?


3-També hem parlat de l'energia, i hem comentat que s'ha de fer un ús responsable d'aquesta. I parlant de conservar l'energia, us presentem al protagonista del següent enigma. Diu així: L'interruptor de la meva habitació és a cinc metres del llit. Però, quan vaig apagar la llum, vaig arribar al llit, abans que no es fes fosc. Com pot ser això?


Molta sort i ànims per resoldre tots aquests enigmes!